Belgische start-up voert voor het eerst uit naar Nederland

HOOGSTRATEN – SDS Food heeft vorige week een eerste lading van bijna anderhalve ton verse gevulde pasta uitgevoerd naar Nederland. “Dit is het begin van onze exportstrategie waarbij we tegen 2025 in zeven landen actief zijn”, voorspelt Joke Sips, mede-oprichter van SDS Food.

Lees het volledige artikel hier.

Made in Kempen, 25 oktober 2022

 

1,5 ton verse gevulde pasta vertrok vandaag vanuit Meer bij Hoogstraten naar het Nederlandse Nieuwegein. Daar zal de pasta verdeeld worden in maaltijdboxen. Deze eerste levering is een mijlpaal voor het jonge bedrijf.

SDS Food startte  in de zomer van 2021 met de productie van verse pasta in België, maar wil internationaal gaan. “Ons doel is om in 2025 actief te zijn in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Zweden en Zwitserland,” zegt Joke Sips, Co-Founder van SDS Food.

Lees het volledige artikel hier.

Of bekijk de reportage hier.

RTV, 19 oktober 2022

Starter van de week: SDS Food bv

 

HOOGSTRATEN – De Belgische start-up SDS Food heeft zopas vier vegan gevulde pasta’s en drie vegan kaasvarianten op de markt gebracht. “We willen uitblinken in nichemarkten”, zegt medezaakvoerder Joke Sips. “We produceren vers gevulde pasta’s die je elders niet vindt. Zelfs een zoete dessert pasta hebben we met plezier bedacht.”

Lees het volledige artikel hier.

Artikel Made In Kempen, 30 mei 2022

Finalist Sustainable Family Awards 2022

 

HOOGSTRATEN – Meer dan 15.000 keer. Zoveel werd er in totaal gestemd op de finalisten van de Sustainable Family Awards 2022. Al deze mensen wilden koste wat kost hun favoriete en duurzame initiatieven in de kijker zetten en belonen met zo’n award.” Fabrizio & Friends sleepte een nominatie als finalist in de categorie Voedingsproduct in de wacht!

Lees het volledige artikel hier.

Sustainable Family, 1 februari 2022