Wie zijn we?

SDS Food b.v. is een Belgische onderneming die actief is als producent en leverancier in de Europese voedingsmiddelenindustrie.

Met onze productievestiging in Meer (Hoogstraten) heeft SDS Food b.v. de perfecte logistieke uitvalsbasis om verschillende Europese landen te beleveren.

We focussen met Fabrizio & Friends uitsluitend op de productie van (diepvries) verse producten. We specialiseren ons in lekkere vegetarische en plantaardige voeding.

Met ons geweldig team van medewerkers en een modern uitgerust machinepark bouwt SDS Food mee aan een groene toekomst voor de volgende generatie. Jij ook?

Onze kernwaarden

Hier staan we voor. En achter.

Innovatie

Fabrizio & Friends biedt steeds kwaliteitsvolle producten aan. We blijven innoveren in smaken, vormen en kleuren met natuurlijke ingrediënten. Dankzij onze flexibiliteit en continue innovatie, kunnen we jou blijven verrassen.

Passie

Vol enthousiasme bereiden we dagelijks verse voeding in onze keuken voor jouw leukste momenten aan tafel. Met onze eigen moderne twist, verbinden we traditie en vakmanschap.

Ecologie

We leven ons uit in de keuken, maar niet ten koste van onze planeet. Bij alles wat we doen, houden we de toekomst van onze kinderen in het achterhoofd. We zetten volop in op natuurlijke producten en bekijken de toekomst door een duurzame bril.

We leven ons graag uit in de keuken, maar niet ten koste van onze planeet.

We geven om onze planeet.

Wij bereiden kwaliteitsvolle verse voeding en kiezen bewust voor een biologische productie. We werken actief mee aan de realisatie van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

Geen sporen van het gebruik van chemicaliën of kunstmest in onze pasta’s en fabriek. We zijn dan ook trots op het certificaat dat we behaalden voor onze 100% biologische productie.

Bovendien gaat ons assortiment vegan pasta’s nog een stap verder. We zijn erin geslaagd om biologische ingrediënten, vrij van elke dierlijke oorsprong, te combineren tot een heerlijke pasta, een alternatief voor kaas of vegan snacks. De smaken van verschillende biologische plantaardige grondstoffen komen allemaal samen in ons plantaardig assortiment!

Duurzaam ondernemen zit ons in de genen want ook de volgende generatie gunnen we een mooie toekomst.

Neem contact op

Heb je vragen over onze producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren.